Bitcoin ATM’lerine Dogecoin (DOGE) Geldi!

 Tesla CEO’su Elon Musk’ın gözdesi olan popüler mem token Dogecoin (DOGE) büyümeye devam ediyor.

Amerika’nın en büyük Bitcoin ATM sağlayıcılarından biri olan Bitcoin of America, ATM’lerine Dogecoin’i eklediğini duyurdu.

Bitcoin (BTC) ve Litecoin (LTC )dışında geçtiğimiz Ekim ayında Ethereum’u (ETH) ekleyen Bitcoin of America, Dogecoin’in artan popülaritesini fark ederek bir hamle yaptı.

Bitcoin of America’nın 31 eyalette 1800 ATM’si bulunuyor. Kullanıcılar şirketin 1.800 makinesinden artık Dogecoin alıp satabilecekler.

Geçen Mayıs ayında geleneksel bir ATM’nin özelliklerini ile kripto para ATM’si ile birleştiren Bitcoin of America üç ana işlev sunan “Evrensel Kiosk’larını” duyurmuştu.

Bu ATM’ler müşterilerine ” ilk olarak: bir banka kartından nakit ödeyebilecekleri geleneksel ATM özelliği, ikinci olarak: nakit ile kripto para birimi satın alma özelliği, üçüncü olarak da : nakit karşılığında kripto para satma özelliği” sunuyor.

2021 yılında Elon Musk’ın paylaşımları ile büyük bir yükseliş kaydeden Dogecoin CoinMarketCap verilerine göre piyasa değer açısından 13. sırada bulunuyor ve yaklaşık 0,1275 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Yorum Gönder

Yukarı Çık