Sanal Dolandırıcılık Oyuna Gelmeyin - Emlak Araç V.b

Aşağıdakilerden birine benzer bir mesaj alırsanız,

Bir dolandırıcıyla karşı karşıyasınız - "Sanal Dolandırıcı"
Dolandırıcılar farklı amaçlarla internete yayılmıştır

İnternete koyduğunuz Emlak ve Araç ilanlarında genelde HürriyetEmlak, Emlakjet gibi sitelerden gelen mesajlar olabilir

Piyango ödülleri, Araba ve Gayrimenkul alımı, Evcil hayvan alımı.

Evinizi arabanızı almak istiyorum diye başlar daha sonra kargo şirketi uluslar arası yardım diye devam eder sizden bir şekilde para isterler ve size daha sonra çok büyük miktarda para kazanacağınızı söylerler ve sizin elinizden ne koparırlarsa kar sayarlar.


  • -Gelen E-Mail İçeriği
Merhaba hayatım,
Bugün siz ve aileniz nasıl, umarım her şey yolunda mı? İlgilendiğim mülkünüzle ilgili e-postalarıma verdiğiniz yanıt için teşekkür ederim, mülkünüzün ayrıntılarını okudum ve beğendim ve fiyatını ödemek için ödemeye hazırım. Ancak, bu ayın ortasına ülkenize gelmem mümkün olmayacak. Ama eğer ayarlanabiliyorsa, gelmeden önce bile ödeyebilirim. O zamana kadar bu mülkü benim için tutabilir misin? Çok güvenilir ve güvenilir bir insan olduğunuzu ve bu nedenle bana yardımcı olacağınızı ümit ediyorum.
Suriye ülkemde devam eden huzursuzluk / savaşın yanı sıra IŞİD terörizm grubunun günlük yaşam saldırıları ve vahşilik nedeniyle ülkenize taşınacağım için bu mülke ihtiyacım olacak. Kocamı ve oğlumun kimyasal saldırısını çoktan kaybettim ve şu anda Esad'ın askeri ve IŞİD terörist grubunun elinde yaşamım risk altında. Sonuç olarak, kimyasal saldırıya uğrayan kocam, ölen kocam Mizrahi Mohammed'in yerine sakladığım 6.8 milyon € 'luk bir paya sahip olduğumu göstermek benim için önemli olacak. Kuveyt'in petrol kasabasında başarılı bir girişimci ve erken ölümünden önce özel olarak altın tozu ve çubuklarındaydı. Ülkemde devam eden huzursuzluk Suriye'yi yapıyordu geleceğimi değiştirmişti ve somut bir anlaşmaya geldiğimizde, yolumu yapıp ülkenizde çok yakında buluşmaya gelene kadar parayı güvenli depolama için size göndereceğim, lütfen bana yardım edin bunu başarmak ve ülkenizde yeni bir hayata başlamak için.
Bildiğiniz ya da bilmediğiniz gibi, ABD ve Avrupa Birliği tarafından uygulanan yaptırımlar, Suriye'de her türlü yatırımı başarılı bir şekilde taşımak veya buradan dünyanın diğer bölgelerine para aktarmak neredeyse imkansızdır. Bu nedenle, Amerika'da bu parayı yatırım yapmam için alabileceğinizin büyük bir güven içinde olmasını umuyorum: Gerçek ve hayali olmayan birini bulmaya karar verdim ve bu yüzden buna gittim kişinin gerçek olduğundan ve hayali olmadığından emin olabileceğim güvenli bir site. Sanırım sana güvenebilirim? Desteğiniz için size toplam tutarın% 10'unu (6,8 milyon Euro) vereceğim; Umarım teklifle adil olurum? Şu anda, bu para nihayet bakımınıza gelene kadar her türlü riski azaltmak için iletişim kurma yöntemime çok dikkat ediyorum. Şimdi neredeyim, sadece e-posta göndermeme izin veren Kızılhaç iletişim tesisleri aracılığıyla iletişim kurabiliyoruz ve Bab Al Salaam bölgesinde engellendiği ve Esad tarafından engellendiği için ağ olmadığı için şimdi arama yapamıyorum. yıkılan hükümet.
Lütfen bana yardım etmekle ilgileniyorsanız, bu işlemi başarıyla gerçekleştirebilmemiz için ihtiyacınız olan tüm ayrıntıları size vereceğim. Amerika'dan yardım malzemeleri getiren bir Kızıl Haç jeti yardımıyla Suriye'den ülkenize para göndermenin iyi bir yolu var. Lütfen, yeni bir hayata başlamama yardımcı olabilirsiniz.
Bana yardım edersen sana hayatımı borçlu olurum. Hızlı cevabınızı bekliyorum, böylece sizden dinleme hakkında daha fazla bilgi verebilirim. Lütfen benim için kalacak yer ayırın ve daha önce karşılıklı yardım ve yaşam taleplerimi dikkate alın.
Saygılarımla,
Bayan Qamar Zahra Mohammed

ağıdaki İsimlere ve Mail Adreslerine DİKKAT

Bu isimlere ve mail adreslerinden benzer bir mail alırsanız

1- Mrs Qamar Zahra
Merhaba Mülkünüzü satın almak istiyorum, Ne kadar bana bildiririm Email; zahrah611@hotmail.com Teşekkür ederim. Saygılarımla, Bayan Qamar Zahra Mohammed

2- Hi I am interested in your advert. Kindly write me back in my email (dr.murdockdaniel@gmail.com) so we can discuss further.

3. Mr. Zack Kabre

isimler ve mail adresleri her zaman değişebilir örneğin: Donald Murdock, DOCTOR DONALD, Macdon Daniel

zahrah611@hotmail.com
zahrah.69@hotmail.com
dr.murdockdaniel@gmail.com

Size Gelen Mesajları, İsimleri Ve Mail Adreslerini Bize Bildirin
Yeni kurbanları uyaran e-postaları açıklamaktan mutluluk duyacağız
TEŞEKKÜRLER!

Yorum Gönder

Yukarı Çık