TOGG yerli otomobil ön sipariş sayfası Fiyatı (Kaç TL)

TOGG ön sipariş sayfası ile ilgili heyecan dorukta! Cumhurbaşkanı Erdoğan, ön siparişin açılmasını isteyerek ilk siparişi şahsı adına kendisinin verdiğini açıkladı. TOGG marka yerli otomobil ön siparişi ne zaman başlayacak sorusuna en güncel yanıtı bu haberimizde açıklıyoruz. Yerli otomobil ön siparişinin 2020 yılında açıklanması bekleniyor ama halen resmi bir açıklama halen yapılmış değil. Sürpriz yapılarak saatler içerisinde de TOGG marka yerli otomobil ön siparişi başlayabilir

TOGG etkinliği bugün saat 15.00 itibarıyla başladı ve dakikalar önce TOGG yerli otomobil etkinliği sona gerdi. Basın mensuplarının halen alanda olduğu biliniyor ama konu ile ilgili olarak ortaya çıkan bir ayrıntıyı sizlerle paylaşmak istiyoruz. TOGG ön siparişi kaç TL olacak diye merak ediyorsanız maalesef şuanda sizinle bilgi paylaşımı yapamıyoruz çünkü resmi olarak bir açıklama yapılmadı. TOGG ön sipariş sayfası yakında açılacak çünkü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında ön siparişin açılması istediğini belirtti.

TOGG ön siparişi kaç para olacak diye merak ediyorsanız, eğer ön sipariş sayfası açılırsa ön sipariş ücretinin biz ekip olarak 1000 TL altında olacağını düşünüyoruz. TOGG ön sipariş sayfası açıldığı anda sizlere bu sayfadan konuyu ilan edeceğiz. İlk sipariş Erdoğan tarafından verildi. Aracın alıcıları arasında Türk kamu kurum ve kuruluşları da var. Yıllık olarak 175 bin adet üretilecek olan TOGG, hem otomobil dünyasında hem de yazılım dünyasında çok büyük bir marka haline gelecek.





Yorum Gönder

Yukarı Çık