Kahve Dünyası Ücretsiz Kahve İkramı Dünya Kahve Günü'nde


5 Aralık’ta Türk Kahveleri Kahve Dünyası’ndan!

5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü'nü tüm mağazalarımızda ücretsiz Türk kahvesi ikramımız ile kutluyoruz. Ayrıca Kahve Dünyası mobil uygulamasındaki "Kupon Kodu" alanına 5ARALIK kodunu girenler 6 Aralık'tan yıl sonuna kadar diledikleri zaman kullanabilecekleri bir Türk kahvesi daha ikram almaya hak kazanıyor.

Kendine has tadı, pürüzsüz köpüğü ve eşsiz kokusuyla kültürümüzün vazgeçilmezi olan Türk kahvesi ve onun değişmez geleneğinin UNESCO İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası olarak kabul edilmesinin yıl dönümünü Dünya Türk Kahvesi Günü olarak çok özel sürprizlerle kutluyoruz. 5 Aralık Perşembe günü tüm mağazalarımızda Türk kahvesi, geleneksel hale getirdiğimiz ikramlar ile birlikte ücretsiz olarak servis ediliyor.

Ayrıca Kahve Dünyası mobil uygulamasında "Profilim" altında yer alan "Kupon Kodu" alanına 5ARALIK kodunu girenler 6 Aralık'tan yıl sonuna kadar diledikleri zaman kullanabilecekleri bir adet ücretsiz Türk kahvesi ikramı almaya hak kazanıyor.

Şehrinizde Kahve Dünyası yoksa üzülmeyin! Aynı gün kahvedunyasi.com'dan verilen tüm siparişlere 100 gram Türk kahvesi ikramımız.

Mobil uygulamızı indirmek için:

http://bit.ly/KD-PlayStore

http://bit.ly/KD-AppStore

*100 gramlık paket Türk kahvesi hediyesi stoklarla sınırlıdır.

Yorum Gönder

Yukarı Çık