Otel odasındaki sesten korkan kadın, pencereden kaçarak çatısına çıktığı bankanın balkonunda mahsur kaldı

Bursa'da, konakladığı otel odasındaki sesten korkarak pencereden kaçan kadın, bir bankanın balkonunda mahsur kaldı.

Alınan bilgiye göre, Osmangazi ilçesindeki bir otele yerleşen M.O. (47) odada bazı sesler duydu.

Bunun üzerine korkan kadın, odanın penceresinden çıkarak yan tarafta bulunan başka bir binanın çatısına çıktı.

Yan yana binaların çatılarından geçerek Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir bankanın ikinci katındaki balkona çıkan kadın, cep telefonunun şarjı bittiği için yetkililerden yardım isteyemedi.

Uzun süre balkonda bekleyen M.O'yu bölgede devriye gezen gece bekçileri fark etti.

Bekçilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, M.O'yu bulunduğu yerden kurtardı. Ekipler, bankanın balkon kapısının açık olup olmadığını da kontrol etti.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve itfaiye ekiplerini gören M. O.'nun sağanak yağmura rağmen kameralara doğru göbek atması, dans etmesi ve mutlu tavırları dikkatlerden kaçmadı.

İtfaiyeyi görünce göbek atan kadın, müzik olmadan dans edemediğini belirterek kendisini görüntüleyen basın mensuplarından şarkı açmalarını istedi: Kaçmak için balkondan balkona atladım burada mahsur kaldım. İtfaiye gelip beni kurtarınca çok mutlu oldum

'Müzik açın dans edeceğim'
İtfaiyeyi görünce göbek atan M. O., müzik olmadan dans edemediğini belirterek kendi telefonuyla şarkı açmaya kalktı. Kendi telefonundan müzik açamayan M. O. kendisini görüntüleyen basın mensuplarına şarkı açmalarını söyledi. İtfaiye ekipleri, sepetli araç ile M. O.'nun bulunduğu balkona çıktı.

Balkondan sepetli merdiven yardımıyla kurtarılan M. O., "Yaklaşık 1 saattir buradayım. Mahsur kaldım. Otelde konaklıyorum biri odamın kapısını zorlayınca balkona çıktım. Kaçmak için balkondan balkona atladım geldim burada mahsur kaldım. İtfaiye gelip beni kurtarınca çok mutlu oldum" dedi.

M.O, polis ekiplerince ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.​

Yorum Gönder

Yukarı Çık