İşte Arda'nın fiyatı

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, dost sohbetinde yıldız futbolcunun fiyatını açıkladı.

Dostlarıyla yemekte buluşan Polat, 'Arda kaç para eder?' sorusunu '15 milyon euro veren var. Ancak ben yetmez diyorum' şeklinde yanıtlamış. Adres olarak da Alman kulübünü göstermiş


Başkan Adnan Polat'ın ağzında bakla var. Çıkarmıyor bir türlü. Bir dönem, değeri 10 milyon euro olarak bahsedilen Arda için şimdi çok farklı konuşuyor.

Ben öğrendiğim bir sohbeti aktarayım size.


Mali kongreden birkaç gün sonra dostlarıyla bir yemekte buluşmuş Polat. Konu dönüp, dolaşıp Arda'ya gelmiş yine. Ve aynı soru sorulmuş:


- Arda kaç para eder?

Polat yanıt vermiş:

- Valla kaç para eder bilemem ama 15 milyon euro veren var!
- Nasıl yani!
- Evet; 15 milyon euro veriyorlar ama direniyorum; 'Yetmez' diyorum.
- Ne diyorlar?
- Israr ediyorlar. Bakın size şunu söyleyeyim; Arda 25 milyon Euro'dur!
- Bu kulüp hangisi?
- Bayern Münih!!!
Böyle geçmiş sohbet. Daha resmi olarak teklif gelmemiş ama Polat geleceğini duymuş; 'Pazarlığa hazırlanıyorlar' diyor.
Ribery için 30 milyon euro saymıştı Bayern.
Arda için konuşulan miktar 25 milyon Euro.
Bakalım ne olacak bu işin sonu? Resmi teklif gelecek mi? Arda gidecek mi? Ribery ile aynı takımda forma giyecek mi?

Meira her an gidebilir
Cim Bom'un UEFA Kupası'nda oynayacağı Hamburg maçından önce Meira konusunda çok sıcak gelişmeler yaşanıyor. Uzun süredir Portekizli futbolcunun peşinde olan ve Galatasaray'la pazarlıklarını sürdüren Zenit St. Petersburg'un, Fernando Meira için önerdiği teklifi yükselttiği öğrenildi.

Dün akşam yapılan görüşmelerde Zenit'in teklifini 7 milyon euroya kadar çıkardığı ve Sarı-Kırmızılı kulübün içinde bulunduğu maddi darboğaz nedeniyle bu rakama sıcak baktığı öğrenildi. Rusya'da transfer döneminin 13 Mart Cuma günü sona erecek olmasından dolayı Meira'nın Hamburg maçından önce bile satılabileceği belirtiliyor. Bu transferin bugün netleşeceği ifade edildi. Transfer gerçekleşirse defansta büyük sıkıntı yaşayan Galatasaray, Hamburg maçına Meira'sız çıkacak.

Ultraslan'dan anlamlı kampanya
Galatasaray'ın taraftar grubu Ultraslan, lösemi hastası olan Gamze Ceylan isimli lise öğrencisi bir taraftar için kampanya başlattı. İlik nakli bekleyen ve Gazi Üniversitesi Kök Hücre Bölümü B Blok'ta yoğun bakımda yatan Gamze'ye yardım etmek isteyenler 0506 761 91 05 - 0537 744 21 28 numaralı telefonlardan bilgi alabilecekler.

Aslan'a çifte müjde
UEFA Kupası dördüncü tur ilk maçında deplasmanda Hamburg ile karşılaşacak olan Galatasaray'a kulüp doktorlarından sevindirecek haber geldi. Bursaspor karşılaşmasında forma giyemeyen Arda Turan ile bu mücadelede sakatlık geçiren Harry Kewell'ın Almanya'daki kritik sınavda forma giyebilecekleri açıklandı. İki yıldızın yanı sıra Emre Aşık da dünkü antrenmanın tümünde takımla çalıştı.

Bu arada Hamburg'la yapacakları maçı kişisel internet sitesinde değerlendiren Lincoln, UEFA Kupası'nda hayati bir noktada olduklarını söyledi. Sarı kırmızılı takımın, Benfica, Hertha Berlin ve Bourdeaux gibi takımları yenerek, gücünü gösterdiğini kaydeden Lincoln, aynı ciddiyet ve kararlılığı sürdürdükleri takdirde, diğer güçlü rakipleri de geçebileceklerini bildirdi.

Akşam

Yorum Gönder

Yukarı Çık