Gülçin ilk kez gerçekleri anlattı!



Gülçin ilk kez gerçekleri anlattı!
İşte gruptan ayrılmasının esas sebebi...
Çıkan haberlerden dolayı üzgün olduğunu ifade eden Gülçin, "Bahsi geçen açıklamaların hiçbiri benim tarafımdan yapılmadı. Paylaşmadığım özel hayatım hakkında açıklama yapmak zorunda olduğum için de üzgünüm. Evlenmedim ve evlenmeyi de düşünmüyorum. Çünkü evlilik için yaşım daha çok küçük. Evlilik hazırlığım da yok. Benim erkek arkadaşım Dubai'de yaşıyor ve bu yüzden de Dubai çok sık seyahat ettiğim bir yer. Grubu aşk için terk ettiğim yazıldı ama bunlar doğru değil. Gruptan ayrılmamda, özel hayatımın hiçbir ilgisi yok" dedi.
2005 yılındaki alacaklarını dahi alamadığını ifade eden Gülçin, arkadaşları hakkında da yorum yapmaktan kaçındı. Gülçin, "Benim yapacak bir yorumum yok. Herkesin yolu açık olsun. Mevlana'nın bir sözü var. 'Bir mum diğer mumu tutuşturduğunda ışığından hiçbir şey kaybetmez'. O yüzden ben her şartta onları yine desteklemekten yanayım. Yaklaşık üç aydan beri iletişim içinde değiliz" diye konuştu.

Gülçin basın mensuplarının "Basın toplantısı yapmak için neden bu kadar beklediniz?" sorusuna ise, "Bazı bildirilmesi gereken hukuksal şeyleri bildirdik. Çizgimi korumak için, özel hayatım ile ilgili haber olmamak için çıkan bu haberlerin sonunun gelmesini bekledim. Hukuksal süreç içerisinde olduğumuz için bazı şeyleri açıklamak doğru olmayabilir" diye cevapladı.

Yorum Gönder

Yukarı Çık